Qualitat

Entenem la Qualitat com un instrument de millora de l’atenció, no com una finalitat

Històric de Qualitat:

 • UNE en ISO 9001:2000 del Servei de Residència Assistida i Centre de Dia. Any 2001.
 • Avaluació externa de Qualitat de Generalitat de Catalunya: posició núm. 6 de 209 centres avaluats. Any 2000.
 • JOINT COMMISSION INTERNATIONAL (Acreditació Setembre 2005). Tres entitats acreditades a l’Estat Espanyol.
 • PROJECTE SENIORITY, centre pilot del Projecte Europeu per a l’aplicació de noves tecnologies en el sector de l’atenció a la dependència.
 • PREMI A L’EXCEL·LÈNCIA en Qualitat en Institucions Sociosanitàries. FUNDACIÓ ABEDIS DONABEDIAN, Gener 2006.
 • PREMI A LA MILLORA en l’atenció a la gent gran pel projecte “Implementació i Validació d’un programa educatiu per familiars, a una residència assistida”. ACRA, novembre 2007.
 • HOSPITAL UNIVERSITARI VALL D’HEBRON, conveni de col·laboració entre l’Institut de Recerca de L’Hospital i la Fundació Mare de Déu dels Desemparats.
 • PROJECTE RESORT, Responsabilitat Social Empresarial: Realització d’un pla de millora per la implantació de comportaments RSE a la PIME amb el suport de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Hospitalet.
 • PREMI A LA MILLORA en l’atenció a la gent gran pel projecte “VOSTÈ DECIDEIX, NOSALTRES L’AJUDEM”, 2009.
 • PREMI a la innovació en l’atenció a la gent gran pel projecte “Pla de Manteniment”, 2011.
 • PREMI a la innovació en l’atenció a la dependència i promoció de l’autonomia personal: “GERAPP aplicació mòbil (APP) al servei de la comunicació entre professionals i famílies“, 2014.
 • PREMI segona edició d’Observatori de la cooperació publicoprivada en les polítiques d'atenció a la dependència (GERAPP aplicació mòbil (APP) al servei de la comunicació entre professionals i famílies), Gener 2016
 • UNE en ISO 9001:2015 del Servei de Residència Assistida i Centre de Dia. Any 2018

POLÍTICA DE QUALITAT

La Política de Qualitat de la Residència d'Avis La Torrassa és “Oferir als clients serveis amb una qualitat demostrable, que doni resposta a les seves necessitats bio-psico-socials i espirituals”.

I per aconseguir aquesta política:

1er. Hem d’acomodar-nos a les actuals tendències del mercat/sector, tant en qualitat com en el disseny de serveis, de forma que tots els serveis prestats per l’Empresa satisfacin les necessitats del client.

2on. Totes i cada una de les persones que treballen en la Residència d'Avis La Torrassa, hem de responsabilitzar-nos de que el nostre treball sigui realitzat amb la qualitat necessària. És el treball de tot l’equip de persones el que ens permetrà aconseguir aquest objectiu, i no l’esforç aïllat d’uns quants.

3er. Totes les persones que treballem en aquesta empresa hem d’exigir als nostres proveïdors el compliment d’una determinada sèrie de normes, que ens ajudin a aconseguir els nostres objectius. Per això hem de donar-lis el recolzament necessari per a que puguin adaptar-se a les nostres necessitats.

4rt. Hem de millorar la relació qualitat/cost en la prestació dels nostres serveis, de forma que no resulti carregós pel nostre client l’adquisició d’aquests.

5è. La qualitat no és el nostre objectiu, sinó l’estratègia que hem adoptat. Per això la qualitat no significa únicament prestar serveis amb aquesta qualitat, sinó que tot el treball que desenvolupem cada un de nosaltres sigui de qualitat.

6è La millora contínua i l’eficàcia són els nostres requisits permanents per millorar la qualitat

la torrassa logo peu

La TORRASSA Serveis a la Dependència

Carrer Santiago Apòstol, 55

08903 L'Hospitalet de Llobregat (BARCELONA)

Tel:+34 934 226 239
Fax: +34 935 190 250

Gerapp

gerapp

certificat