Notícies

NOU SERVEI A LA PLATAFORMA DE GESTIÓ DE LA FUNDACIÓ

santjosep1

La Fundació Mare de Déu dels Desemparats ha integrat un nou servei a la seva Plataforma, la gestió de la Residència Sacerdotal Sant Josep Oriol.

Aquesta Residència està ubicada al barri de les Corts i té una capacitat actual per 70 persones.

Alguns membres de l´equip de la Residència la Torrassa estem actualment treballant en aquest servei per adaptar la nostra filosofia i com “entenem” la relació amb els adults grans. Aquesta filosofia, com ja hem reflectit moltes vegades en diferents articles, es basa en potenciar la competència personal de les persones, la lliure elecció, crear espais de vida que no estiguin encorsetats en un espai institucionalitzat...en definitiva millorar la qualitat de vida de totes les persones vinculades (adults grans, famílies, professionals...).

jardi sant Josep OriolContinuem treballant per transferir el nostre model, en el que creiem i estem convençuts que encara ens queda molt camí per descobrir, aquest camí no pertany únicament als professionals sinó que hem d´avançar amb les famílies i els adults grans que comparteixen amb nosaltres el seu espai de vida.

la torrassa logo peu

La TORRASSA Serveis a la Dependència

Carrer Santiago Apòstol, 55

08903 L'Hospitalet de Llobregat (BARCELONA)

Tel:+34 934 226 239
Fax: +34 935 190 250

Gerapp

gerapp

certificat