Notícies

Nou espai d’oci de l’Entitat tutelar

Des de l’Entitat tutelar, servei de la Plataforma que gestiona la Fundació, s’ha iniciat un espai d’oci amb els usuaris.

La majoria de les persones tutelades viuen a diferents residències de Barcelona i Rodalies i des de la Fundació hem implementat les activitats d’oci a nivell individual, on treballem amb propostes personalitzades per a mantenir el seu benestar i prevenir l’aïllament. Una auxiliar els visita de forma periòdica i realitzen activitats o sortides per la zona.

També hem realitzat activitats d’oci a nivell grupal, realitzant alguna excursió en transport adaptat i gaudint de visitar zones de Barcelona que feia molts anys que no visitaven.

A l’Abril d’aquest any vam fer una excursió a la Fira de Abril de Catalunya, on vam gaudir d’un ambient de festa i unes bones tapes. També vam ballar, cantar... Érem un grupet de 20 persones i vam viure una estona divertida, relacionant-se amb altres persones i fóra del seu entorn habitual

Aquestes experiències estan fent que moltes persones revifin el seu estat d’ànim, tinguin il·lusió, augmentin els lligams amb els professionals que hi treballem amb ells i recobrin les ganes de fer coses, més enllà del seu entorn proper.

Continuarem treballant per a que els nostres usuaris estiguin atesos també en la part de l’oci i la diversió.

bea-i-carmen-cano
fira-abril-bus

la torrassa logo peu

La TORRASSA Serveis a la Dependència

Carrer Santiago Apòstol, 55

08903 L'Hospitalet de Llobregat (BARCELONA)

Tel:+34 934 226 239
Fax: +34 935 190 250

Gerapp

gerapp

certificat